Konami, eFootball 2022yi Düzelteceklerini Açıkladı

Konami, eFootball 2022yi Düzelteceklerini Açıkladı

eFootball ya da daha doğrusu eFootball 2022, Konami Digital Entertainment tarafından yayınlanan ve geliştirilen ve hataları nedeniyle eleştirilen popüler oyun serisi PES'in yeni oyunudur. eFootball 2022, çıktığı ilk günden bu yana iyi bir oyun olduğu için değil, oyun sektörünün alay konusu olduğu için gündeme gelmedi ve Steam'de yılın en kötü oyunu seçildi. Hiçbirimiz grafikleri anlamıyoruz. Neredeyse 1 yıldır çıkmasını bekleyen oyun severler sonucun böyleolduğunu görünce hayal kırıklığına uğradılar. 

Japon merkezli video oyun ve eğlence şirketi, dünyaca ünlü oyun serisi PES'in, oyuncuların genellikle rahatsız edici olarak nitelendirdiği ve 28 Ekim'de güncelleneceği yeni adını verdiği oyunu eFootball 2022'deki yüz efektlerinden dolayı bir kez daha özür diledi.

Konami'nin video oyunu geliştirme ekibi yaptığı açıklamada güncellemenin detaylarını vermese de şirketin güncelleme aracılığıyla eFootball 2022'ye yeni içerik ve özellikler eklemeyeceğini söyledi. Asıl güncellemenin ise Kasım 2021'de alacağını belirtebiliriz.