Konami, MGS Delta’yı temel kısmını değiştirmeden “modern bir tarzda” yapmak için elinden geleni yapıyor

Konami, MGS Delta’yı temel kısmını değiştirmeden “modern bir tarzda” yapmak için elinden geleni yapıyor

Konami, oyuncuların görüşlerine dikkat gösteriyor ve Metal Gear Solid’in geleceği, yapımcı Noriaki Okamura’nın MGS Delta, Snake Eater’ın bir yeniden yapımı üzerinde çalıştığı ekibi hakkında geniş bir tartışma konusu.

İsmi geçen “Üretim Hattı Üzerinde” adlı podcastte, Konami tarafından düzenlenen, Japon geliştirici, öncelikle Metal Gear efsanesinin, Hideo Kojima’dan “miras” kalan geleceğiyle ilgili bir dizi soruya değindi.

Bu konudaki konuşmada Okamura, ekibin “Tek” Master Collection ile sınırlı kalmamak önemli, çağın oyuncularının ihtiyaçlarına uygun modern bir Metal Gear oluşturmak. Ancak MGS’nin MGS olarak kalması gerektiği için Metal Gear Solid Delta Snake Eater’da grafik ve diğer yönlerde değişiklikler yapacağız, ancak manzaraları, ses efektlerini ve temel oynanış unsurlarını aynı tutmaya çalışacağız.”

Daha sonra videonun ilerleyen bölümlerinde Konami’nin yapımcısı, “Geliştirme hızla devam ediyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Orijinal MGS 3 geliştiricilerinin birçoğu hala bizimle ve yeniden yapım sürecine katılıyor, diğerleri ise yeni bir yol izlemeyi tercih ettiler. MGS’yi bilmeyen insan sayısı artıyor, bu yüzden bir şeyler yapmak istiyorum, “dengeyi geri kazanmak” için, bu yüzden görevimizin Metal Gear hakkındaki anıları korumak ve korumak olduğunu düşünüyorum.”

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater’ın PS5, Xbox Series X/S ve PC platformlarında 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.