Konami Yıldönümü Koleksiyonu Serisi Açıklandı

Konami Yıldönümü Koleksiyonu Serisi Açıklandı

Konami Yıldönümü Koleksiyonu

Konami Yıldönümü Koleksiyonu

Konami, bir dizi “ikonik arcade oyunu ve klasik konsol oyununu” modern sistemlerde bir araya getiren yeni bir derleme paketi serisini duyurdu. Konami Yıldönümü Koleksiyonu serisi olarak adlandırılan paket, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC‘ye geliyor.

Serinin ilki, 20 Nisan’da başlatılacak olan Konami Anniversary Arcade Classics’tir ve 20 dolara sadece dijital bir oyun olarak alınabilecek. Paket şu oyunlarla geliyor:

 – Haunted Castle
 – A-Jax
 – Nemesis
 – Vulcan Venture
 – Life Force
 – Thunder Cross
 – Scramble
 – TwinBee

Oyunlara ek olarak, pakette geliştiricilerle yapılan röportajlar, eskizler ve daha önce halk tarafından hiç görülmediği bildirilen tasarım dokümanları gibi ekstralar içeren bir e-kitap var.

Daha sonra ise her ikisi de 2019 yazında çıkacak olan Castlevania Anniversary Collection ve Contra Anniversary Collection var. Castlevania paketi; Castlevania, Castlevania II: Belmont’s Revenge, Castlevania III: Dracula’s Curse ve Super Castlevania IV, ile birlikte gelecek.

Contra paketi; Contra, Super Contra, Super C, Contra III: The Alien Wars ve daha sonra ortaya çıkacak en az dört oyun ile bonus bir ebook içerecektir.

2019, Konami’nin 50. yıldönümüdür.