Konsol Performansını Düzeltmek için Control Güncellemesi Çıktı

Konsol Performansını Düzeltmek için Control Güncellemesi Çıktı

Control Güncellemesi

Control Güncellemesi

Geçtiğimiz hafta, geliştirici Remedy, Control‘ün geleceği konusundaki planlarını belirledi ve gündemde olan önemli konsol performansı sorunlarını düzeltmek için bir yama yaptı. Bu güncelleme bugün PlayStation 4’te yayınlandı ve Xbox One ve PC’de “yakında” mevcut olacak.

Control, geçen ay piyasaya sürüldüğünden bu yana kritik öneme sahip, ancak özellikle PS4 ve Xbox One bazında konsol performansı kare hızı genellikle en yoğun aksiyon sahnelerinde düştüğü için önemli bir nokta haline geldi. Bu yeni güncelleme, tüm platformlarda istikrarı artırarak ve “birden fazla sisteme ve içeriğe yapılan optimizasyonlarla genel kare hızı performansını” geliştirerek bu sorunları genel olarak çözmeyi vaat ediyor.

Eylül ayı güncelleme yaması notlarında, hata ve çökmeler, sayısız ilerleme sorunları, ses sorunları, kullanıcı arabirimi davranışı ve daha fazlasıyla ilgili birçok düzeltmeden de bahsedilir. Güncelleme, hem film grain hem de hareket bulanıklığı için açma/kapama düğmesi de ekler ve harita yükleme sürelerini iyileştirmeyi vaat eder.