Konstantin 2’nin yapımcısı, filmin üretiminin yakın zamanda aktif bir aşamaya geçeceğini umuyor.

Konstantin 2’nin yapımcısı, filmin üretiminin yakın zamanda aktif bir aşamaya geçeceğini umuyor.

Komik kitabın yayınlanmasının neredeyse 20 yıl ardından, Keanu Reeves, Francis Lawrence’ın devam filminde ünlü exorcist rolü için geri dönüşüne hazırlanıyor. Ancak şu anda devam filmiyle ilgili söylentiler birkaç yıldır dolaşsa da, işler hâlâ ilerlemiyor.

Durumu aydınlatan Constantine’in yapımcısı Lorenzo di Bonaventura, Comicbook.com ile yaptığı röportajda, projenin “Madam Spider” ile benzerliklerini göstererek, bir süre sonra filmin tam ölçekli üretiminin başlayacağına dair umutlarını dile getirdi:

“Bu harika bir karakter olduğu için umarım her şey yoluna girer. Çizgi romanlarda harika bir karakter. İlk filmi yapmak gerçekten harikaydı. Bu alternatif bir karakter. Beni gerçekten “Madam Spider” yapımda çeken şey buydu: karakterin sıradışılığı. Onun kör olacağı ve başka bir şey olacağı fikri gerçekten ilgi çekiciydi.”

John Constantine’in ilk filmi 2005 yılında piyasaya sürüldü ve seyircilerden ve eleştirmenlerden olumlu tepkiler alarak 70-100 milyon dolar bütçeyle 230 milyon dolar hasılat elde etti.