Kötüler için Dinlenmek Yok Geliştiricileri Gün ve Gece Döngüsü, Nadir Koleksiyonlar ve Şehir Projeleri Hakkında Konuştu

Kötüler için Dinlenmek Yok Geliştiricileri Gün ve Gece Döngüsü, Nadir Koleksiyonlar ve Şehir Projeleri Hakkında Konuştu


Moon Studios’un No Rest for the Wicked oyunu PC için Steam’de 18 Nisan’da erken erişimde çıkacak. Wicked Inside Showcase sunumunda, Kerin’in More’a karşı savaşmak için Isola Sacra’ya gitmesi ve oyuncuların silahsız ve zırh olmadan bir sahile vurması sırasında keşif ve sırların ortaya çıkarılmasını içeren bazı detaylar ve oynanış açıklamaları yapıldı.

Isola Sacra el ile oluşturulmuş olup dinamik hava durumuyla gün ve gece döngüsüne sahiptir. Çevre oldukça etkileşimlidir: üzüm asmalarına tırmanmanız gereken ip, geçmek için dengelemeniz gereken ince kütükler gibi. Dövüş animasyonludur ve ağırlık hissi verir, ilham kaynağı ise rol yapma oyunları ve dövüş oyunlarıdır. Karakterinizin ağırlığı hareketinizde önemli bir rol oynar: daha hafif bir yapı hızlı yürüme anlamına gelir ve daha az dayanıklılık tüketirken, orta yapı daha iyi eğilmenize ve yuvarlanmanıza izin verir.

Oyun, 18 Nisan’da erken erişimde satışa çıkıyor ve oyuncuların yeni tehditler ve kaynaklarla tekrar ziyaret ettikleri alanlarda dünyanın şekillendiği bildiriliyor. Son olarak, Cerin Crucible – oyuncuların en zorlu düşmanlara karşı güçlerini test ettiği bir son oyun modudur.