Kötülükten Kaçanlar için Dinlenme Yok – “Lord of the Rings” olan Bizim Proje: Thomas Maler, Projesinin Hedefleri ve Geleceği Hakkında Konuştu

Kötülükten Kaçanlar için Dinlenme Yok – “Lord of the Rings” olan Bizim Proje: Thomas Maler, Projesinin Hedefleri ve Geleceği Hakkında Konuştu

No Rest for the Wicked bir haftadan fazla bir süre önce erken erişime açıldı. Birçok oyuncu popüler Ori serisinin yaratıcıları tarafından yapılan bu eseri denedi ve Moon Studios’un başı Thomas Mahler ile görüşlerini ve sorularını paylaştı. Mahler, bu sorulara yanıt verdiği X sitesindeki bir gönderi ile.

Geliştirici, 1.0 sürümünün çıkmasının ardından oyunu terk edeceği yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti. Onun söylediğine göre, her şey tam tersine olacak. Stüdyo oyunu daha da geliştirmeyi planlıyor ve şimdiye kadar duymadığımız birçok yeni içerik oluşturmuş durumda.

Ardından geliştirici, No Rest for the Wicked’ı “Yüzüklerin Efendisi” ile karşılaştırdı. Tam olarak, oyunun tam sürümü üçlemesinin ilk bölümü “Yüzük Kardeşliği”nin bir benzeri olmalı. Bu bölümün ardından Orta Dünya’da daha birçok macera geldi ve aynısı bu ARPG ile de olmalı.

No Rest for the Wicked – bu bizim “Yüzüklerin Efendisi”. Analojimize devam edersek, şimdiye kadar yaptığımız şeyler, ilk parçaların test edilmesine benzer. 1.0 sürümümüz “Yüzük Kardeşliği” olacak. Ve hepimizin bildiği gibi, bu bölümden sonra daha birçok macera yaşandı.

Ardından yaratıcı, No Rest for the Wicked’ın geliştirilmesinin önümüzdeki 5-10 yıl boyunca devam edeceğini belirtti. Bu proje, Moon Studios’un bir tür “şaheseri” olmalı ve tüm ARPG türünün gelişimine katkı sağlamalı.