Kral Talus’u Yöneten Yönetmen: Sylvester Stallone, figüranları küçümsemedi – tamamen yalan

Kral Talus’u Yöneten Yönetmen: Sylvester Stallone, figüranları küçümsemedi – tamamen yalan

King of Tulsa dizisinin yönetmeni ve yürütücü yapımcısı Craig Zisk, yakın zamanda Sylvester Stallone hakkında yapılan iddiaları yalanladı. İddialara göre, aktör dizinin çekimlerinde toksik bir ortam yaratmış ve yan rolleri olan aktörleri aşağılamış.

Hatırlatmak gerekirse, oyuncu seçimi ajansı Rose Locke Casting, geçtiğimiz günlerde aktör hakkında uygun olmayan davranışlarda bulunduğunu iddia etti. Figüranlar, çekimlerde toksik bir atmosfer olduğu ve Stallone tarafından aşağılandığı şikayetlerinde bulundu. Stallone’un figüranları çirkin olarak eleştirdiğini, onları yağlı parçalar olarak adlandırdığını ve etrafının hoş genç kızlarla çevrili olmasını istediğini belirttiler.

Zisk’in açıklamasına göre, bu tür hakaretler aslında gerçekleşmedi. Ajansın temsilcileri iddiaların olduğu gün çekim yerinde değildi, ayrıca yanlış figüranlar tutmuşlardı: çekimlerin trendy genç bir barda yapılacağı düşünülerek 25-35 yaşları arasındaki aktörlerin çekimlerde yer alması planlanmıştı, ancak rol için alınan aktörler çok daha yaşlıydı.

Yönetmen, sonunda yine de gönderilen aktörleri kullanmaya karar verdi, çünkü onlar kibardı ve işlerini yapıyorlardı. Ertesi gün ajans temsilcileri yine çekim yerine geldi: Zisk’in söylediğine göre, şirketin fotoğrafları sunması gerektiğini ve diğer yapımcıların bu sefer aktörlerin yaratıcı vizyonlarına uygun olup olmadığını kontrol edebilmeleri gerektiğini belirtti. Şirket, “böyle çalışmadıklarını” belirterek yönetmenin talebini reddetti. Zisk, bu şekilde çalıştıklarını ve tüm tanıdıklarının figüran seçiminde aynı şekilde işlem yaptığını belirtti. Ajans temsilcilerine göre, bir saat sonra sadece terk ettiler.

Zisk ayrıca, Sly’nin etrafında güzel kızlar olmasını istediği iddiasını da yalanladı ve aktörün eşi Jennifer Flavin‘in çekim sırasında sette olduğunu belirtti.

Muhtemelen ajans, figüran seçimindeki başarısızlığını kapatmaya karar verdi ve Sly’ı sosyal medyada suçlayarak figüranları aşağılamak ve toksik olmakla suçlamaya çalışarak kontratlarını feshetme girişiminde bulundu. Ancak diğer benzer durumlardan farklı olarak bu sefer yönetmen hemen aktörü savundu ve durumu aydınlattı.