Kraliçeler! Final Fantasy 7 Rebirth’in kahramanlarıyla ilgili Japon reklam videoları

Kraliçeler! Final Fantasy 7 Rebirth’in kahramanlarıyla ilgili Japon reklam videoları

Final Fantasy VII Rebirth güzelliklerle dolu ve Square Enix bunu kanıtlamak istiyor. Son günlerde Japon yayıncı, oyunun farklı karakterlerine ayrı ayrı odaklanan (Japonca dilinde) tanıtım teaser’ları göstermek için sosyal medyayı kullanıyor, bu karakterler arasında Tifa Lockhart, Aerith Gainsborough ve Yuffie Kisaragi bulunuyor.

Yuffie, Wutai’nin ninja kızı farklı kıyafetler içinde gösterilirken ve arkadaşlarıyla birlikte Sephiroth’a karşı savaşmaya hazır görünüyor.

Tifa’nın videosunda karakterin Nibelheim’daki geçmişi, Cloud Strife ile muhtemel samimi an ve diğer birçok konu hakkında bilgi veriliyor.

Aerith de küçük sahnelerde Cloud ile birlikte görünüyor ve sopasıyla düşmanları alt etme konusunda kendisini hazır gösteriyor.

Final Fantasy 7 Rebirth’de kendi “kraliçeleri” olacak, ancak unutmayın: oyunda herhangi bir romantizm olmayacak. Ancak kiminle Golden Saucer’da buluşacağını belirleyecek bir ilişki sistemi olacak.

Bu arada, son günlerde Twitter’da, Tifa’ya aşık olan hayranlar hareketli, Plaj sahnesindeki karakterden herkesin çenesinin düştüğü bir sahne paylaşıldı. Aşk ilk görüşte, değil mi?

Final Fantasy 7 Rebirth, 29 Şubat’ta PS5’te piyasaya sürülecek.