Kritikler Final Fantasy 7 Rebirth’in öncülünü her açıdan geçtiğini iddia ediyor: Mükemmel bir oyun

Kritikler Final Fantasy 7 Rebirth’in öncülünü her açıdan geçtiğini iddia ediyor: Mükemmel bir oyun


Final Fantasy 7 Rebirth incelemeleri embargo 22 Şubat saat 17:00’de kalktı – Japon rol yapma oyununun piyasaya sürülmesinden bir hafta önce. Profesyonel yabancı yayınların incelemelerine göre, Final Fantasy 7’nin devamı oldukça harika bir şekilde başarıya ulaştı.

Square Enix’in yeni oyunu, OpenCritic’te 100 üzerinden 92 puan aldı – onu geçmek için %100 oranında gazeteciler tarafından tavsiye ediliyor.

İncelemelere göre, şunları görebilirsiniz.

IGN 9/10 verdi ve Final Fantasy VII Rebirth’in Remake’de yer alan her şeyi etkileyici bir şekilde geliştirdiğini belirterek, bunun sınıfındaki en iyi aksiyon-RPG oyunu olduğunu, sürükleyici bir deneyimle dolu muhteşem bir dünya yeniden yaratma olduğunu ve uzun zamandır birçok insan için çok şey ifade eden bir dünyanın harika bir şekilde yeniden canlanması olduğunu söyledi.

Metro GameCentral 9/10 verdi ve bu eski klasikleri modern bir başyapıta nasıl dönüştürebileceğimizin net bir dersi olduğunu ve hem hayran-veteranlar için hem de tamamen yeni başlayanlar için çekiciliği açısından hatta Final Fantasy 7 Remake’i bile aştığını belirtti.

Wccftech 10/10 verdi ve Final Fantasy VII Rebirth’in, Cloud Strife’ın evi olarak adlandırdığı gezegenin kurtuluşu için verdiği mücadelenin ikinci bölümü olduğunu ve her yönden Final Fantasy VII Remake’in tüm başarılarını aştığını belirtti.

Gaming Nexus 9.5/10 verdi ve Final Fantasy VII: Rebirth’in en iyi arkadaşlarla fantastik bir maceraya atılmış gibi olduğunu belirterek, daha açık, aksiyon dolu ve şaşırtıcı derecede eğlenceli olduğunu, oyunculara çok sayıda içerik ve hareket özgürlüğü sunduğunu, harika ve tutarlı bir hikaye anlatırken bile Remake’in her yönünün incelendiğini, iyileştirildiğini ve geliştirildiğini söyledi. Bu, en iyi anlamda “İmparatorluk geri dönüşü yapıyor”du.