“Kung-fu Panda 4” Artık Mikhail Galustyan’ın Po seslendirmesiyle torrent sitelerinde mevcut

“Kung-fu Panda 4” Artık Mikhail Galustyan’ın Po seslendirmesiyle torrent sitelerinde mevcut

Kullanıcılar, torrent sitelerinde Kung-fu Panda 4 filmi olduğunu bildiriyorlar. Görünüşe göre, film için adeta DCP kopyası yayımlandı – yani bir kopya doğrudan bir sinema salonundaki projektörden yapıldı. Bu kopya, ses ve görüntü kalitesi açısından neredeyse orijinal dijital sürümle aynı seviyede olan bir film kopyası. Film, Red Head Sound stüdyosundan Rusça dublaj ile sunuluyor ve Po Pandayı seslendiren kişi yine Mikhail Galustyan. Resmi dijital film yayını 9 Nisan’da gerçekleşecek.

Kung-fu Panda 4‘te Po, ruhsal bir rehber olur ve yeni ejderha savaşçısını seçmek zorundadır. Ancak yeni kötü karakter Kamelyon, ona güç verebilecek Madde Bilgeliği asasını ele geçirmek ister, bu sayede tüm kötü ustadları tekrar çağırabilir.

Filmin yönetmeni Mike Mitchell, senaryosunu ise Jonathan Aibel yazdı. Karakterlerin seslendirmesini ise Jack Black, Viola Davis, Dustin Hoffman, Bryan Cranston ve diğerleri yaptı. Kung-fu Panda 4, eleştirmenler ve izleyicilerden iyi notlar aldı: Film, Rotten Tomatoes puanında eleştirmenlerden %70 ve izleyicilerden %87 aldı. $85 milyonluk bir bütçeyle, film 16 günde $268 milyondan fazla hasılat elde etti.

Aşağıda, yayınlanan film bölümünden kareler bulunmaktadır: