“Kung Fu Panda 4”, Mikhail Galustyan’ın Po’nun seslendirmesiyle artık sitede mevcut

“Kung Fu Panda 4”, Mikhail Galustyan’ın Po’nun seslendirmesiyle artık sitede mevcut

Kullanıcılar, torrent sitelerinde Kung-fu Panda 4 filmi olduğunu bildirdi. Görünüşe göre, film için sözde DCP kopyası yayınlandı – kopya doğrudan sinema projektöründen alındığında. Bu tür bir film kopyası, ses ve görüntü kalitesi açısından orijinal dijital sürümle neredeyse aynı olan mükemmel bir kaliteye sahiptir. Film, Rus stüdyosu Red Head Sound tarafından seslendirilen Rusça dublajla zaten mevcut, ve Po Pandayı tekrar seslendiren Mikhail Galustyan. Resmi dijital film yayını 9 Nisan’da gerçekleşecek.

Kung-fu Panda 4‘te Po, bir ruhani rehber olur ve yeni bir ejderha savaşçısı seçmek zorundadır. Ancak yeni kötü karakter Chameleon, ona tüm kötü ustaları yeniden çağırma gücünü verebilecek Bilgelik Asasını ele geçirmek istemektedir.

Filmin yönetmeni Mike Mitchell, senaryoyu ise Jonathan Aibel yazmıştır. Karakterleri seslendirenler arasında Jack Black, Viola Davis, Dustin Hoffman, Bryan Cranston ve diğerleri bulunmaktadır. Kung-fu Panda 4, eleştirmenlerden ve izleyicilerden iyi puanlar aldı: film, Rotten Tomatoes sitesinde eleştirmenlerden %70 ve izleyicilerden %87 puan aldı. $85 milyonluk bir bütçeyle, film 16 gün sinemalarda olduğunda $268 milyonun üzerinde hasılat elde etti.

Aşağıda, yayınlanan filmin birkaç karesi bulunmaktadır: