Lansmandan Bu Yana İlk Büyük Marvel's Avengers Yaması 1000'den Fazla Sorunu Düzeltti

Lansmandan Bu Yana İlk Büyük Marvel's Avengers Yaması 1000'den Fazla Sorunu Düzeltti

4 Eylül lansmanından bu yana Marvel's Avengers için ilk büyük yama, oyuncuların uzun zamandır çözülmesini beklediği 1000'den fazla sorun için yayınlandı.

Crystal Dynamics, Patch v1.3.0'ın oyundaki kampanya ve çok oyunculu modlarındaki hataları, ayrıca animasyonlar, kullanıcı arayüzü, savaş ve ödüllerdeki sorunları giderdiğini belirtti. Geliştirici ayrıca, oyuncuların karşılaştığı tüm sorunları takip etmeyi kolaylaştırmak için oyuncuların yama ile hataları bildirebilecekleri Reddit'te bir başlık oluşturdu.

Yama notlarına göre, güncellemenin odak noktası mevcut hataları çözmekti, ancak yaklaşan kısa vadeli yamalar, yaşam kalitesi ayarlamalarını ve oyuncu geri bildirimleriyle yönlendirilen özellikleri de içeriyor.

Bu arada oyunun beta versiyonu 6 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı. Bu sayede Square Enix, oyunda planan düzeltmeler için birçok veri toplamayı başardı. Oyuncular, diğer ilginç istatistiklerin yanı sıra, 300 milyondan fazla düşmanın yenildiği ve 200 milyon Hulk'ın ezildiği beta sürümünde toplam 27 milyon saatten fazla zaman harcadı.

Önümüzdeki günlerde Crystal Dynamics'in ortaya çıkan diğer sorunlar için yeni yamalar yayınlayabilir.