Last Epoch 1.1 yaması hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Last Epoch 1.1 yaması hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

“Last Epoch ile geçirdiğimiz ilk haftamız sadece inanılmazdı,” – oyunun kurucusu ve direktörü resmi forumda yaptığı açıklamada yazdı. Eş zamanlı Steam kullanıcılarında 265.000 kişilik önemli bir artışla, oyunumuz tüm zamanların en iyi PC RPG’leri arasına girdi. Bu, ağ oyunlarına erişilebilirlik sorunları ve bölgeler arasında hareket etmeyi engelleyen sık hatalara yol açtı.

“Başta en yüksek yükün olduğu zamanlarda desteğiniz için çok minnettarız,” – Cobler devam etti. “Şu anda oyunumuzda sürekli olarak 200.000’in üzerinde oyuncuyu tutmaktan mutluyuz ve her gün sunucu performansını iyileştirmek için çalışıyoruz. Ortaya çıkan sorunları takip edip çözmeye devam edeceğiz ve gelecekteki planlarımızı sizinle paylaşmak istiyorum”.

Cobler, Last Epoch 1.1 yamasının iki bölümden oluşacağını belirtti. İlk bölüm, oyuncu geri bildirimlerine dayanarak, oyun deneyiminin kalitesini artırmaya ve hataları düzeltmeye odaklanacak. İkinci bölüm ise final oyununun içeriğini genişletecek ve şu anda birkaç farklı yönü geliştiriliyor. Last Epoch 1.1’de özellikle üst düzey patronlara odaklanılacak. Oyunda zaten ilginç patron savaşları bulunmasına rağmen, Path of Exile’daki patronlarla kıyaslanabilecek bir şey henüz yoktu.

Son olarak Cobler şunları belirtti: “Steam platformunda başlangıçtaki çevrimiçi hizmet sorunları nedeniyle genel duygu ciddi şekilde zarar görmüş olabilir, ekip bu güveni yeniden kazanmaya odaklanmış durumda ve bazı oyuncular derecelendirmelerin ve incelemelerin düşmesinden endişe duyabilir, ekip her zaman uzun yıllar boyunca keyif alabileceğiniz bir oyun oluşturmayı amaçladı”.