Last Epoch’un Satışları 1 Milyon Kopyayı Aştı

Last Epoch’un Satışları 1 Milyon Kopyayı Aştı

Uzun zamandır beklenen tam sürüm Diablovari oyun Last Epoch’un çıkış tarihi 21 Şubat 2024 olarak belirlendi. Last Epoch’un tam sürümü, birçok yeni içerik ve geliştirmeler sunan etkileyici ve zengin bir oyun deneyimi vaat ediyor. Ancak, 1.0 sürümünün çıkışından yaklaşık bir buçuk hafta önce Eleventh Hour Games’ten geliştiriciler sevindirici bir haber verdi – erken erişimdeki oyun satışları 1 milyon kopyayı aştı.

Last Epoch topluluğuna 1 milyondan fazla oyuncunun katıldığını sevinçle duyuruyoruz. Her birinizin inanılmaz desteği olmadan bu mümkün olmazdı. Erken erişime başladığımız günden beri bizimleydiniz, oynadınız, geri bildirimler verdiniz, harika teoriler oluşturdunuz ve Last Epoch hakkında bilgi yaydınız. Tutkunuz ve sadakatiniz, en iyi oyunu yaratma çabamızı güçlendiriyor ve size içtenlikle minnettarız. Siz bu oyunun kalbi ve ruhusunuz ve 1.0 sürümüne ve ötesine doğru bu yolculuğa devam etmek için sabırsızlanıyoruz!

Eleventh Hour Games tarafından geliştirilen Last Epoch, Nisan 2018’de Kickstarter kampanyası sırasında ücretsiz bir oyun demosu olarak yola çıktı. Beta sürümü, Nisan 2019’da erken erişimde Steam üzerinden kullanıma sunuldu. Oyunun tam sürümünün başlangıçta Nisan 2020’de piyasaya sürülmesi planlansa da gecikmelerle karşılaşılması sonucunda lansman tarihi 2020’nin dördüncü çeyreğine ertelendi. Ancak Aralık 2019’da, yayın tarihinin 2021’e kadar ertelendiği başka bir gecikme duyuruldu.

2020 yılının Ekim ayında, oyunun Mac için olan versiyonu, Apple’ın ARM tabanlı işlemcilere geçişiyle ilgili beklenen sorunlar nedeniyle iptal edildi. Sonuç olarak, Last Epoch’un tam sürümü tekrar ertelendi ve çok oyunculu beta versiyonu 2023 yılının Mart ayında piyasaya sürüldü. Sonunda resmi çıkış tarihi 21 Şubat 2024 olarak belirlendi ve bu, bu hack and slash türündeki rol yapma oyunu için önemli bir dönemeç oldu.