Last Epoch’un Yaratıcıları, David Harbour ile İşbirliği Yaptıklarını Duyurdu ve Genel Bakış Fragmanını Tanıttı

Last Epoch’un Yaratıcıları, David Harbour ile İşbirliği Yaptıklarını Duyurdu ve Genel Bakış Fragmanını Tanıttı

Дiablegin son zamanlarında son dönemi, 21 Şubat’ta erken erişimden çıkacak. Uzun zamandır beklenen tam sürümün hazırlıklarından biri olan Eleventh Hour geliştirici ile işbirliği yaparak Last Epoch için bir oyun içi öğe oluşturmak üzerinde çalıştı Davit Habor.

Habor, bir World of Warcraft oyuncusu olduğunu daha önce açıklamış bir oyun düşkünüdür, bu yüzden Last Epoch’a olan sevgisini açıklayan gönderisi büyük bir sürprize neden olmamalıdır. Bu gönderinin gerçekten bir hashtag ile reklam olduğunu açıklamakla birlikte, Habor, Last Epoch’a olan sevgisini açıklamaya devam ederek, Eleventh Hour ekibine içerik geliştirmek için onlarla çalışma fırsatı verdiği için teşekkür etti. Oyunla ilgili herhangi bir belirli ayrıntı vermemesine rağmen Habor, gönderisini bitirerek, biraz daha fazlasını söz verdiği zaman paylaşacağını belirtti.

Eleventh Hour şirketi, David’in mesajına yorum yapmak için zaman ayırdı ve şunları söyledi:

“David’le tanıştığımızda, hepimiz oyun ve işbirliği konusunda hissettiği samimi tutkuyu hissettik. Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz – geliştirdiğiniz öğeyi topluluğa gösterebileceğimiz fırsatı heyecanla bekliyoruz”.

Last Epoch geliştirici ekibi, 21 Şubat’taki tam sürümün öncesinde oyuncuların bilmesi gereken hemen hemen her şeyi listeleyen bir inceleme fragmanı da yayınladı.