LawBreakers Bedava – Bu Hafta Sonu Ücretsiz Steam Oyunu LawBreakers

LawBreakers Bedava – Bu Hafta Sonu Ücretsiz Steam Oyunu LawBreakers

Steam Ücretsiz Oyunu LawBreakers

Steam Ücretsiz Oyunu LawBreakers

Steam Ücretsiz hafta sonu oyunu açıklandı ve bu yüksek profilli bir oyun. Savaşçı tasarımcısı Cliff Bleszinski’nin nişancısı LawBreakers, Bu günden Pazar gününe kadar Steam’de ücretsiz. 

Bu ücretsiz hafta sonu, oyunun All-Star Güncellemesi’nin piyasaya sürülmesinden hemen sonra, rekabetçi oyun ve daha yeni içerik eklenmesiyle ortaya çıkıyor.

Ayrıca LawBreakers, 14 Kasım Salı boyunca yarı yarıya indirimdedir, böylece 30 ABD doları yerine 15 ABD doları karşılığında alabilirsiniz. Bu hem PC hem de PS4 için geçerlidir. Oyunu satışı sırasında satın alanlar başka bir kopyasını daha alma şansına sahip olacaklar. 

Her bir platformdaki (PC ve PS4) ilk 100 kişi oyunu satın aldıklarının onayını geliştirici Boss Key’e göndererek bir arkadaşıyla paylaşmak için ücretsiz kod puanı alacak. Buna ek olarak, ilk 20 kişi, şu anda satılmış olan LawBreakers Collector’s Edition’ın bir kopyasını alacak. 

Steam’deki ücretsiz şeylerle ilgili diğer haberlerde, Arena Brawler Battlerite artık ücretsiz oynanırken Idle Champions of the Forgotten Realms için the Idle Champions Başlangıç paketi 10 Kasım akşamına kadar ücretsiz. 

LawBreakers şu an yalnızca PS4 ve PC’de mevcut ancak bir Xbox One sürümü olması da mümkündür. Ayrıca Boss Key, oyunun Nintendo Switch’e bir süre daha gelebileceğini söyledi.

LawBreakers Temmuz ayında piyasaya çıktı ve genel olarak olumlu eleştirilere rağmen büyük bir oyuncusu kitlesi elde edemedi. 

Kaynak: 1