Layers of Fear 2 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Layers of Fear 2 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Ünlü indie korku unvanının devamı olan Layers of Fear 2, bu ay açıklandı ve son zamanlarda başlığın uzun bir oyun önizlemesini aldık. Videoda, oyunun birinciye ne kadar benzer olduğu konusunda bir fikir veriliyor, aynı zamanda nasıl farklı olduğu hakkında bir çok fikir hakim.

 

İlk oyun, Layers of Fear, kalabalık tarafından finanse edilen bir ünvandı ve sonunda tüm büyük platformlara çıktı. Bir resim ve sanat estetiğine odaklanmış olmasına rağmen, devam filmi klasik filmlerden daha çok çekecektir. Yeni bir hikayeye ve yeni bir karakter dizisine odaklanarak, korkunç bir dizi olayı yöneten bir seyahat gemisinde aktör olarak oynuyorsunuz.

 

Aşağıdaki videodan görebileceğiniz gibi, oyun daha fazla bulmaca, Tony Todd’dan (aynı adın filminde Candyman slasher’ını çalan) eserden seslendirme ve bazı yaratıkların taklit ettiği ürkütücü bir efekt içeriyor. Video aynı zamanda başka bir yeni özelliğin yeni oyunda artı ikinci bir oyuna ilgi çekici olacağını kanıtlayacak bir seçim sistemine sahip olacağından da bahsetti.

 

Layers of Fear 2, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 28 Mayıs’ta yayınlanacak.

Oyun özellikleri:

Hikaye odaklı keşif – Etrafınızdaki dünyayı keşfetmelisiniz. Geçmişinizi keşfedin ve bu film için gösterilmenizin nedenini bulun.

Psikolojik korku – Bu filmin bir parçası mı, yoksa hatıralarınız mı size oyun oynuyor? Dünyanız en ufak provokasyonlarla değişebilir, gerçek olana karar vermelisiniz.

Ocean Liner ayarı – Filmin sahnelerini çalan geminin derinliklerine yaptığınız keşifler daha da inanılmaz ve daha da korkutucu hale geldi.

Klasik, uğursuz film müziği – Arkadiusz Reikowski’nin, George Strezov tarafından yönetilen ve Sofya Oturum Orkestrası tarafından gerçekleştirilen orijinal bir skoru.