League of Legends 9.10 Yaması ile Yuumi ve Battle Academia Skinleri Geliyor

League of Legends 9.10 Yaması ile Yuumi ve Battle Academia Skinleri Geliyor

League of Legends 9.10 Yaması

League of Legends 9.10 Yaması

League of Legends yama 9.10 PBE’de mevcut. Denge değişiklikleri şu anda çok ciddi görünmese de gelecek güncelleme, yeni şampiyon Yuumi ile büyük bir değişikliğin habercisidir.

Büyülü ve sevimli kedi, bu yamada Rift’e ulaşacak ve işleri biraz sarsacak gibi gözüküyor. Tuhaf destek, müttefik bir şampiyona kalıcı olarak bağlanma, neredeyse tamamen hedeflenemez olma, ancak hareket etmeyi kaybetme yeteneği ile birlikte geliyor. Riot, yeni oyuncuların oyunla başa çıkabilmesi için uygun olacağını düşünüyor. Tabii League of Legends tecrübeli oyuncularının ellerinde neler yapabileceğini görmek ilginç olacak.

Başka bir yenilik Yuumi yeni tarz bir skin hattını getirmede yardımcu olur. Ezreal, Graves, Lux, Katarina ve Jayce, oyuncuların Star Guardians gibi ten çizgileriyle yaşadıkları aynı anime stillerine geri dönen yeni Battle Academia kozmetik setinde ona katılıyor.

LoL Yama 9.10 Yayın Tarihi

Henüz LoL yama 9.10 için kesin bir çıkış tarihi yok. Ancak güncellemeler iki haftada bir programda yayınlanma eğilimindedir. Buna göre yeni yamanın 15 Mayıs Çarşamba günü gelmesini bekleyebiliriz.