League of Legends 9.16 Yaması – Pantheon ve Hextech Rammus

League of Legends 9.16 Yaması – Pantheon ve Hextech Rammus

League of Legends 9.16 Yaması

League of Legends 9.16 Yaması

League of Legends 9.16 yaması zaten PBE’de aktif ve bize yaklaşmakta olan Pantheon’un yenilenen çalışmasına bir bakış sunuyor. Riot, bu haftanın başlarında Eğilmez Mızrak’ın kapağını kaldırdı, kozmik yeni nihai Grand Starfall da dahil olmak üzere gösterişli yeni skinleri ve büyülerini gösterdi.

Pantheon, bu haftaki yamada ön planda olsa da, hepsi bu kadar değil. Denge değişikliklerinin oldukça az olması muhtemeldir, ancak Kayle’da yapılan bazı erken değişiklikler ortaya çıkmıştır. Bunlar bu noktada oldukça deneysel, ancak maçın ilerleyişinde işleri çok kolaylaştırmadan doğru şampiyona küçük bir yardım etme sözü veriyor.

Bir diğer yenilik de, bazı süslü yeni kozmetikler. Bahsedildiği gibi, Pantheon’un yeni çalışması, zaten skinlerin yeni bir görünüm kazanacağı anlamına geliyor. Bunun ötesinde, Udyr yeni Dragon Oracle skini ile titizleşiyor ve Rammus, büyüyen Hextech skinleri serisinin en yeni üyesi oluyor.

LoL Yama 9.16 Yayın Tarihi

League of Legends (LoL) 9.16 yaması için kesin bir çıkış tarihimiz yok, ancak güncellemeler her iki haftada bir yayınlanma eğilimindedir. Bunu akılda bulundurarak, yeni yamanın 14 Ağustos Çarşamba günü gelmesini bekleyebilirsiniz.