League of Legends 9.19 Yaması – Worlds 2019

League of Legends 9.19 Yaması – Worlds 2019

League of Legends 9.19 Yaması

League of Legends 9.19 Yaması

League of Legends 9.19 yaması PBE’de test için canlı yayında. Şimdiye kadarki denge değişiklikleri oldukça hafif görünüyor, ancak Garen ve Sylas’ta göz atmak isteyebileceğiniz bazı değişiklikler var. Might of Demacia’nın değişiklikleri daha fazla test için geri döndü ve görmeniz için bir sürü yeni arayüz de var.

Bu yılki Worlds turnuvasında, Riot’un şu anda oynanış için herhangi bir büyük değişiklik yapmayı düşünmemesi muhtemel. Bu da Garen’in değişikliklerinin neredeyse kesin olduğu anlamına gelir. League of Legends 9.18 yamasıdaki gibi daha küçük ince ayarlar beklemelisiniz.

Skinler açısından bakıldığında, Hextech Amumu, Immortal Journey skinlerine üç yeni giriş yaparak yeni hazırlanmış özel bir skin olarak geliyor; Majestic Empress Morgana, Splendid Staff Nami ve kendi Prestige Edition skini ile gelecek olan Valiant Sword Riven. Son olarak, Ryze bu yılki Şampiyonluk skini, bu yüzden koleksiyonunuza eklemek istiyorsanız çabuk toplamanız gerekecek.

LoL Yama 9.19 Yayın Tarihi

League of Legends (LoL) 9.19 yaması için kesin bir çıkış tarihimiz yok, ancak güncellemeler her iki haftada bir yayınlanma eğilimindedir. Bunu akılda tutarak, yeni yamanın 25 Eylül Çarşamba günü gelmesini bekleyebilirsiniz.