League of Legends Son Şampiyonu Lillia Resmi Olarak Açıklandı

League of Legends Son Şampiyonu Lillia Resmi Olarak Açıklandı

Yılın başında Riot Games, 2020 sezonunda League of Legends'a girecek yeni kahramanlar hakkında özel bir video yayınlamıştı. Popüler MOBA'nın yaratıcıları tarafından hazırlanan videoda başka bir ormancıdan bahsedilmişti. Etkinlikten yaklaşık altı ay sonra, sonunda yeni şampiyon resmi olarak açıklandı. League of Legends'ın 149. şampiyonu Lillia ile tanışın.

Lillia insan başlı at benzeri bir yaratıktır. Şampiyon tüm yaşamını büyülü bir ormanda yalnız geçirir. Annesi yerine çeşitli varlıkların rüyalarıyla beslenen Rüya Ağacı ona bakar. Ne yazık ki, rüyalar aniden Lilia'nın ebeveyni olan Rüya Ağacı’na ulaşamaz hale gelir ve Rüya Ağacı bir hastalığa kapılır. Cesur şampiyon, barınağını terk etmeye karar verir ve elinde sihirli bir dal ile, diğer yaratıkları uyutmak, rüyalarını silahının dibine bağlı özel bir topta toplamak ve bunları annesi olan Rüya Ağacı’na kazandırmak için bir yolculuğa çıkar. Rüya Ağacı’nın yaşamaya devam etmesi için yeterli enerjiye ihtiyacı vardır.

Lillia'nın tam resmi biyografisini buradan okuyabilirsiniz. Aşağıda League of Legends tarafından hazırlanan şampiyon hakkındaki animasyon filmini izleyebilirsiniz.

Lillia'nın Dream-Laden Bough adlı pasif yeteneği, Dream Dust'ı yeteneklerinin vurduğu tüm hedeflere uygulamaktadır. Mağdurun maksimum sağlığına bağlı kademeli büyü hasarı verir.

Q yeteneği, Lillia Blooming Blows olarak adlandırılacak. Lillia dalını sallar, yakındaki düşmanlara büyü hasarı ve oluşturduğu çemberin kenarına fiziksel hasar verir. Saldırı başarılı olduğunda, şampiyonun Hareket Hızı artar.

W yeteneğine dikkat! Bu yetenek Şampiyon’un menzilindeki tüm düşmanlara sihirli hasar verecek güçlü bir saldırı gerçekleştirecek. Saldırının merkezine daha yakın olanlar daha ağır hasar alacaklar.

E yeteneği Lillia'nın düşmanına hasar verecek ve vurduktan sonra bir süre yavaşlatacak bir tohum girdabı ateşlemesine neden olur. Bu becerinin adı Swirlseed.

Son olarak, R yeteneği Lillie'nin Liting Lullaby olarak adlandırılan en güçlü saldırısını etkinleştirecek. Lillia, Sleepy Dust'a serpilmiş tüm şampiyonları etkileyecek bir ninni gönderecek. Etkilenen şampiyonlar sonunda bir süre uyuyana kadar gittikçe yavaşlar. Bu durumda saldırıya uğrarlarsa, daha fazla hasar alırlar.

Lillia ilk kez 22 Temmuz'da Spirit Blossom Yaz Etkinliği'nin başlamasıyla yayınlanacak. Yeni şampiyona ek olarak Yasuo, Teemo, Thresh ve Vayne'e alternatif skinler yayınlanacak. Bunları aşağıda görebilirsiniz.