League of Legends’ın Muhteşem Yeni Sezon Videosu Yayınlandı

League of Legends’ın Muhteşem Yeni Sezon Videosu Yayınlandı

LoL Yeni Sezon

LoL Yeni Sezon

League of Legends en popüler oyunlardan biri olmakla birlikte dünyada en çok oynanan MOBA oyunu ünvanına sahiptir. Her sezonu merakla bekenen oyunun şimdi yeni sezon videosu geldi.

Bildiğiniz gibi Riot Games, her sezon başında değişik sinematik videoları oyunun hayranlarına sunmakta. Bu gelenek değişmedi ve 2019 sezonu için harika bir video yayınladı. Riot‘un yayınladığı bu CGI videoya Valerie Broussard’ın Awaken parçası da eşlik etmekte. Anlaşılan Riot hayranlarını yine cezbetmiş gibi görünüyor.

Videoda gördüğümüze göre Riot Games üç farklı hikayeye odaklanıyor; Savaş alanı, arena ve yıkık bir tiyatro. Özellikle Jhin’in tiyatroda sergileriği anlar ise muhteşem görselliği ile dikkat çekiyor. Bu video belki de LoL‘un bu güne kadar olan en epik tanıtım videosu olabilir. Videoya bir göz atın.

Videoyu izleyen hayranlar çok olumlu eleştirilerde buldu. Sosyal medyada konuşulanlara göre League of Legends’ın filminin çekilmesini yeniden gündeme getirdi. Daha doğrusu hayranlar oyunun filminin çekilmesini istiyorlar diyelim.

League of Legends oyununu hemen indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için LoL Sistem Gereksinimleri konumuza göz atın. Ayrıca hangi karakter, diğer karakter karşısında güçlü veya zayıf gibi LoL karakterlerinin counterlarını merak ediyorsanız, LoL ct konularımıza göz atabilirsiniz. İsterseniz LoL skinleri için LoL Skin konumuzu da inceleyebilirsiniz.

LoL İndir

LoL Yeni Sezon

LoL Yeni Sezon