Left 4 Dead 2'ye Gelen Güncellemenin Fragmanı Yayınlandı

Left 4 Dead 2'ye Gelen Güncellemenin Fragmanı Yayınlandı

 Valve Corporation tarafından geliştirilen hayatta kalma birinci şahıs nişancı video oyunu  Left 4 Dead 2, ilk olarak PC platformuna 17 Kasım 2009'da yayınlandı. Daha sonra 20 Kasım'da Avrupa başta olmak üzere çoğu ülkede satışa sunulan hayatta kalma oyunu oyunseverler tarafından oldukça beğenildi ve Xbox 360 platformunada geldi. 

 İlk olarak 2009 yılında pyasaya sürülen ve adından yeni yeni söz ttirmeye başlayan zombi temalı hayatta kalma oyunu birçok eleştirmen tarafından oldukça olumlu notlar alarak sevilen oyunlar arasında yerini almayı başardı. Daha önce oynamamış en azından ismini dahi duymamış oyuncu sayısı yok denebilecek kadar az olan oyun tam 8 yıl sonra bir güncelleme aldı. 

 Arkadaşlarınız ile grupça oynayabildiğiniz ya da tekli modda oynayabildiğiniz oyunda her zombinin kendine has özelliği vardı. Yeni gelen güncelleme ile birçokta yenilik beraberinde geldi. Bu yenilikler şu şekilde:

– The Last Stand hikâyesi

– 30 yeni başarım

– 26 yeni survival haritası

– 4 yeni scavenge haritası

– 2 yeni yakın dövüş silahı

– Left 4 Dead 1'in işlevsel kanlı enfekte kaplamaları

– Yeni karakter seslendirmeleri

– Yeni ve geliştirilmiş karakter animasyonları

– Yeniden düzenlenmiş silah modelleri ve animasyonlar

– PvP geliştirmeleri ve dengeleme güncellemeleri

– Resmi CSS silah uygulaması

– Yeni mutasyonlar Rocketdude ve Tank Run

 Güncellemeden sorumlu olan ve aynı zamanda Left 4 Dead topluluğunun bir üyesi olan Rayman1103 ismindeki geliştirici, kedni ekibini kurarak Left 4 Dead 2 üzerine çalışmalar başlattı. 24 Eylül'de gelmesi olası olan güncelleme Left 4 Dead 2'ye sahip olan oyunseverler bundan yararlanabilecek.