Life is Feudal: MMO fragmanı ilk 5 saati ayrıntılı bir şekilde anlatıyor.

Life is Feudal: MMO fragmanı ilk 5 saati ayrıntılı bir şekilde anlatıyor.

Ortaçağda geçen hayatta kalma oyunu Life is Feudal: MMO şu an beta sürümünde ve şaşırtıcı bir şekilde İsimlendirilmiş ve orta çağları daha büyük bir oyun ortamıyla canlandırdığını bildiğimiz Yaşam Feodal: Your Own’dan nasıl ayrıldığını merak ediyorsanız, MMO’nun birçok kişiye destek Daha fazla oyuncu, paylaşımlı sunucu dünyalarının tanıtımı, sebat ve diğer birçok özellik arasında “Guild vs Guild savaş ve kuşatma sistemleri” ile “tam ölçekli bir guild sistemi buna örnek gösterilebilir. (Bu karşılaştırma resmi sitede  duyarlı bir şekilde sağlanmaktadır.)

Life is Feudal: MMO’nun beta sürümü devam etmekte ancak oyun deneyimini hala merak ediyor ve daha fazla özellik için para vermek istemiyorsanız geliştirici Bitbox’ ın oyunun ilk beş saatini konu alan videoyu paylaştığını sizlere sunmak isteriz. Feodal yaşamınızı vahşi doğada bir yerde başlayacaksınız, yani çok uzun süre boyunca kendinize bir kamp hazırlamanız gerekecek demek oluyor buda. 

Daha sonra, Video Man, bir yerleşke inşası için ekip çalışmasının gücünü kullanarak dünyadaki diğer oyuncuları keşfetmek için icatlar önerir. Sonunda ortaçağ toplumunda bir rol oynamaya başlamanızı öneriyor; avcı, balıkçı veya her neyse. Oldukça güzel bir fragman olmuş oyunun temel kontrollerini de detaylandırma zamanı buluyorsunuz.