Life is Strange 2 Yeni Bölüm Tanıtımı

Life is Strange 2 Yeni Bölüm Tanıtımı

Sean ve Daniel Diaz’ın Meksika’ya yolculuğu, Bölüm 2’deki olaylardan birkaç ay sonra ve erkekler Beaver Creek’ten kaçtıktan birkaç ay sonra Bölüm 3’te devam ediyor. Kardeşler, sıkı bir kaçaklar ve kaçaklar topluluğuyla bir araya geldiklerinden ve California’nın yükselen sekoya ormanları arasındaki yasadışı esrar ticaretine gömüldüklerinden, toplumun önündeki hayatı tecrübe ediyorlar.

Sean ve Daniel’in kararlılığı bir kez daha deneniyor, çünkü yeni ilişkiler aralarında sürtünme yaratıyor ve ikisi de birey olarak kim olduklarını öğreniyorlar. Bir zamanlarki ortak amaçlarından emin değiller, birlikte kalabilirler mi, yoksa birlikte yolculuklar burada bitecek mi?

Bu tanıtımda pek fazla bir şey yok, ama konuşmaya başladıkları 2. Bölümde tanıştığımız mor saçlı kıza benziyor. Tanım, “sürtünme yaratan yeni ilişkiler” den bahsediyor – Bölüm 3’te bir miktar genç aşk üçgeninin geliştiğini görebilir miyiz? Bu arada, Dontnod daha önce Bölüm 3 için başka bir teaser yayınladı, bir kez daha Cassidy ve Sean’ı Daniel’a yasadışı bir saksı yetiştirme operasyonu gösterdiği sırada seslendirdi. Hmmm, bu kızın başı belada olabilir!

Diğer Life Is Strange 2 haberlerine gelince, artık tüm seriyi satın almak yerine bölümleri tek tek satın alabilirsiniz. Dontnod, bunun gerçekleşebilmesi için bölümlerde bazı düzenlemeler yapmak zorunda kaldı…

“Life is Strange ekibi her zaman oyuncuların geri bildirimlerini okuyor ve bölümleri tek tek satın alma seçeneğine yönelik ezici talebi gördük. […] Tüm bölümlerin tek tek ve hatta orijinal tasarım olmayan sırayla oynanabilmesini sağlamak için ihtiyacımız olan bazı şeylerden dolayı kurulum biraz zaman aldı. Ancak, nihayetinde, hayranların şimdi piyasaya sürüldükleri günlerde ayrı ayrı Life is Strange 2 Bölümlerini satın alabileceklerini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. ”

Life is Strange 2 şu anda PC, Xbox One ve PS4’te mevcut. “Wastelands” başlıklı 3. Bölüm 19 Mayıs’ta piyasaya sürülecek. Gelecekteki bölümler için çıkış tarihlerini yine Gamer.Com.TR’den kontrol edebilirsiniz.