Like a Dragon: Infinite Wealth oyunu için ilk yama düzeltmeleri ile birlikte yayınlandı.

Like a Dragon: Infinite Wealth oyunu için ilk yama düzeltmeleri ile birlikte yayınlandı.

Geçen hafta SEGA ve Ryu ga Gotoku stüdyosu, Like a Dragon serisinin uzun zamandır beklenen devamı olan Infinite Wealth’i piyasaya sürdü. Oyuncular hemen Ichiban Kasuga ve Kazuma Kiryu’nun yeni macerasına başladılar, geliştiriciler ise oyunun hatalarını gidermekle meşgul. Oyunun piyasaya sürülmesinden sadece birkaç gün sonra, aksiyon oyunu ilk güncellemesini alıyor ve bu güncelleme ile oyundaki hatalar giderilmeye çalışılacak.

Like a Dragon: Infinite Wealth’in yazarları, oyunun piyasaya sürülme anındaki inanılmaz destek ve etkinlik için oyunculara teşekkür etti. Ryu ga Gotoku stüdyosundan temsilciler, bu PC için serinin en büyük başlangıcı olduğunu doğruladı. Bu arada geliştiriciler, geri bildirimleri izlemeye devam ediyor ve güncelleme üzerinde çalışıyorlar.

Like a Dragon: Infinite Wealth için ilk yama zaten PC ve konsollarda indirilebilir durumda. Geliştiriciler bu güncelleme ile oyundaki teknik sorunları ve küçük hataları hızlı bir şekilde düzelttiler. Ayrıca güncelleme oyunun genel kararlılığını ve PC’deki oyun deneyiminin dengesini artırıyor.