Linda Hamilton Terminator’dan Ayrıldı

Linda Hamilton Terminator’dan Ayrıldı

Linda Hamilton, “Terminator” serisinin iki bölümünde Sarah Connor’ı oynayarak aksiyon filmleri tarihine geçti. Yıllar sonra, aktris bu rolle “Terminator: Dark Fate” filminde geri döndü, ancak film mali bir başarısızlık oldu ve şu anda serinin son bölümü olarak kabul ediliyor. Hamilton’ın Sarah Connor rolüyle ilgili planları konusunda ise aktris Business Insider’a verdiği röportajda şunları söyledi:

“Ben artık bitirdim ve eklemem gereken bir şey yok. Hikaye zaten anlatıldı, her şeyi denedim. Neden birinin bunu yeniden canlandırmaya çalıştığını bilmiyorum. Ancak biliyorum ki Hollywood tam da böyle yeniden canlandırmalar üzerine kurulu.”

“Sarah Connor için benim için bir ikon olmadığını düşünüyorum. O, cehennemi geçen ve yanlış kararlar alan bir kadın. İyi bir anne değil, ama iyi bir savaşçı. Hayranların onun gücünü ve cesaretini takdir ettiğini düşünüyorum, çünkü gerçek bir savaşçı, ancak kusurları da var. Hayranların beni nasıl algıladığını kabullenmek zor oldu, ama yıllar içinde insanlar gerçekten geleceği kurtardım gibi gördüler. Sadece kaç hata yaptığımı bilselerdi! Ama şikayet etmiyorum, çok tatlı.”

Ayrıca, Arnold Schwarzenegger’ın kendisi de “Terminator” üzerinde daha fazla çalışmaya niyetli olmadığını belirtti.