Little Devil Inside Hala Canlı! Yeni Uzun Oynanış Fragmanı Sunuldu

Little Devil Inside Hala Canlı! Yeni Uzun Oynanış Fragmanı Sunuldu


Neostream Interactive şirketi, Little Devil Inside için altı dakikadan fazla süren yeni bir oynanış videosu yayınladı ve görünüşe göre tek bir amaca hizmet ediyor – oyunun hala var olduğunu ve iptal edilmediğini bize söylemek. Zaten “Her şeye rağmen” adı da bunu gösteriyor ve biraz da arka planda muhtemelen sorunlar yaşandığını ima ediyor.

Özellikle videonun herhangi bir basın bülteni ile gelmediğini ve resmi bir açıklaması olmadığını belirtmek gerekir. Çıkış tarihini duymayı ya da en azından oyunun ne zaman piyasaya çıkacağını öğrenmeyi bekleyenler muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacaklar.

Yine de, gerçekten güzel bir manzara: keşif aşamaları, haritayı görebileceğimiz sıralar ve bundan hareketle keşfedilecek alanlara geçişler, hepsi ilk gösterim sırasında birçok kişinin hoşuna giden grafik tarzıyla sunuluyor.

Little Devil Inside’ın duyurusunun 2015 yılında yapıldığını ve oyunun Kickstarter üzerinde 11 Nisan-26 Mayıs 2015 tarihleri arasında başarılı bir kampanya gerçekleştirdikten sonra Steam Greenlight’ta yer aldığını unutmayın. Tabii ki, o zaman toplanan para (sadece 306.000 Avustralya Doları’nın biraz üzerinde) çoktan tükenmiş durumda. Belki de proje, geliştirme ekibi için çok iddialı bir hedef miydi?