Logitech, Oyun Direksiyonu G923ü Duyurdu

Logitech, Oyun Direksiyonu G923ü Duyurdu

 İsviçre merkezli bilgisayar ve dijital platform parçaları üreten Logitech, 2 Ekim 1981 yılında  Daniel Borel, Pierluigi Zappacosta, Giacomo Marini ve Jean-luc Mazzone tarafından kuruldu. Şirket aynı zamanda bilgisayar için çevresel aygıtlarda üretmektedir.

 Araba yarış ve simülasyon oyunları için geliştirilen oyun direksiyon ve pedalları oyunseverlerin son zamanlarda durak noktası oldu. Logitech daha önceki yıllarda piyasaya sunmuş olduğu G920 ve G29'a benzer fakat birçok yeni özellikte önümüzdeki günlerde çıkaracağı G923'ü duyurdu. 

 G923 adındaki oyun direksiyonu diğer oyun direksiyonlarından farklı olarak TrueForce destekli bir güç sistemine sahip olacak. Oyunların oynanış mekaniğini ile oldukça uyumlu bir şekilde çalışan Logitech'in yeni oyun direksiyonu daha gerçekçi bir kullanım sunuyor. Oyundaki arabayı kullanırken geçtiğiniz yollardaki çukuru veya tümseği algılayıp hissettirecek olması G923'ü benzersiz kılıyor. Bu yıl Ağustos ayında çıkması beklenen Logitech'in piyasaya sunacağı oyun direksiyonu G923, 399,99 dolarlık fiyat ile piyasaya çıkacak.