Lollipop Chainsaw RePOP, Juliet’in doğal güzelliğini gösterecek

Lollipop Chainsaw RePOP, Juliet’in doğal güzelliğini gösterecek

Dragami Games’ın başkanı Yoshimi Yasuda, Lollipop Chainsaw RePOP’un baş karakteri Juliet’in yeniden dokulanmış bir model alacağını doğruladı. Şirket başkanının söylediğine göre, Lollipop Chainsaw RePOP’taki Juliet’in modeli değişmedi. Ancak model kendisi yeniden dokulandı ve remastered sürümünde modern CG teknolojisi kullanıldı, bu da Dragami Games geliştiricilerinin Juliet’in doğal güzelliğini vurgulamasını sağladı.

“Juliet dokulandı, ancak model değişmedi,” – Yasuda, Twitter’da açıkladı. Orijinal versiyonda, Juliet’in doğal görünmesi için “yüz ışığı” adı verilen özel bir süreç kullandım. Diğer yandan, RePOP’un önemli bir hedefi – Juliet’in doğal güzelliğini modern CG teknolojisi kullanarak yansıtmaktır.”

Başlangıçta Lollipop Chainsaw RePOP bir yeniden yapım olarak duyurulmuştu, ancak Dragami Games, oyunun bir remaster olmasının daha iyi olacağına karar verdi. Ancak remasterda oyun mekaniği, özellikleri ve iyileştirmeleri önemli ölçüde geliştirilecek. Örneğin, Lollipop Chainsaw RePOP’ta yükleme süresi hızlanacak, oynanabilirlik artacak, yeni kostümler ve Nekoshowgun’dan yeni karakter tasarımları olacak.

Aralık 2023’teki bir röportajında, Yasuda, gelişimin “doğru yolda” olacağını ve orijinal Lollipop Chainsaw’da iyi karşılanan tüm öğelerin oyun içine aktarılacağını söyledi. Geliştirici, Lollipop Chainsaw RePOP’un 2024 yılında modern platformlarda piyasaya sürüleceğini doğruladı.