Lollipop Chainsaw’da Hedef Yakalama Özelliği Kullanılabilir hale gelecek

Lollipop Chainsaw’da Hedef Yakalama Özelliği Kullanılabilir hale gelecek

Oyun Lollipop Chainsaw RePOP’da yeni özellikler olacak. PS3 için bir remastered slasher, özellikle savaşta ve genel olarak kullanıcı deneyiminde bazı mekaniğinde önemli değişiklikler yapacak.

X sitesindeki bir mesajda oyun direktörü Yoshimi Yasuda, Juliet’in hedef yakalama özelliğini kullanabileceğini doğruladı. Bu, hareket eden varlıklara “kilitlenmek” yerine, blaster’ın yakındaki tüm canlı ölüler otomatik olarak vurabileceği anlamına gelir.

Ayrıca Lollipop Chainsaw RePOP’un yeni ayarları otomatik ateş etmeyi sağlayacak – sadece düğmeye basılı tutarak. Bu değişikliklerin oyun sürecini daha hızlı ve benzinli testere kullanımını gerektirmeyen daha evrensel hale getirmesi amaçlanmaktadır.

RePOP için Yeni Seçenek No. 2, blaster için yeni bir seçenektir. Orijinal oyunda blaster yönetmesi zordu ve sadece yaklaşan zombilere karşı kullanılabilirdi, testere ise sona kadar ana silah olarak kalırdı. RePOP’taki otomatik kilitleme ve hızlı ateşleme seçenekleri oyuncuların testere olmadan mükemmel bir oyun deneyiminin tadını çıkarmasını sağlayacaktır.

Lollipop Chainsaw RePOP konsollar ve bilgisayarlar için geliştiriliyor. Çıkış tarihleri ve desteklenen platformlar henüz açıklanmadı.