Lollipop Chainsaw’da Yeni Oyun Modu ve Benzersiz Tasarım Olacak

Lollipop Chainsaw’da Yeni Oyun Modu ve Benzersiz Tasarım Olacak

Dragami Games, Lollipop Chainsaw RePOP adlı yeni özelliği daha doğruladı. 2012 yapımı hack ‘n’ slash remasterında çeşitli grafiksel değişikliklere ek olarak “benzersiz sanat tarzına dayalı” başka bir oyun modu olacak.

Oyun yönetmeni Yoshimi Yasuda’nın tweet’inde, RePOP modunun ilk ekran görüntüsünü paylaştı. Bu modda, geleneksel hasar göstergelerinin yerini pop-art tarzında “glamourous” efektlerin aldığı ekran görüntülerinin ekleneceğini söyledi. Lollipop Chainsaw RePOP’un bu unsuru zorunlu olmayacak ve ana kampanyaya ek bir özellik olacak. Ayrıca, düşmanların veya Juliet’in özelliklerini hiçbir şekilde değiştirmeyecek.

Orjinal modun yanı sıra oyuncular RePOP adlı yeni bir modu oynayabilecekler. Bu modda, ekranın tamamını çevreleyen pop-art tarzında hasar efektleriyle oyunu benzersiz bir sanat tarzında deneyimleyebileceksiniz.

Lollipop Chainsaw RePOP hala geliştirme aşamasında. Şu ana kadar Dragami Games ne çıkış tarihini ne de desteklenecek platformların listesini açıklamadı.

Bununla birlikte, remasterda orijinal Lollipop Chainsaw’daki İngilizce dublaj geri dönecek. Oyunda Japonca seslendirme ve metin desteği yer alacak ve bu destek ilk kez Batı’da sunulacak.