Londra konserinde NieR 3 fragmanı gösterildiği açıklandı

Londra konserinde NieR 3 fragmanı gösterildiği açıklandı

NieR Automata dünyadaki en güzel oyun ses parçalarından birine sahip olduğu için Square Enix’in son zamanlarda Londra’da oyununa adanmış bir konser düzenlemesi şaşırtıcı değil. Ancak etkinlik sırasında, serinin üçüncü oyununa bir işaret yapıldığına dair ipuçları olduğu görünüyor.

Konser sırasında hazır bulunan hayranlar tarafından belirtilenlere göre, etkinliğin sonunda sahneye Yoko Taro kendisi çıktı ve toplanan herkese teşekkür etti. Yönetmenin dediğine göre, Square Enix’in başkanı da izleyiciler arasındaydı ve devam oyununun gerçekleşmesini isteyenlerin alkışlamasını istedi.

Ayrıca, etkinlik sırasında ekranda “R3PENT” yazısı belirdi. Rakam 3’ü içeren bu kelime, hayranlar arasında üçüncü oyunun geliştirilmekte olduğunu ima ediyor olabilir.

Son zamanlarda Square Enix, 2017 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana NieR Automata’nın dünya çapında 8 milyon kopya sattığını resmen teyit etti, bu oyun için büyük bir başarıdır.

Şu anda hiçbir şey doğrulanmış değil, ancak NieR Automata’nın büyük başarısı göz önüne alındığında, seriye yeni bir oyunun kaçınılmaz olduğu açıktır.