Lords Of The Fallen için 1.1.536 Güncellemesi Birçok Hata Gideriyor

Lords Of The Fallen için 1.1.536 Güncellemesi Birçok Hata Gideriyor

Lords of the Fallen, Soulslike hayranlarını her yönden çeken oyundur ve geliştirici Hexworks, oyunun piyasaya sürülmesinden sonra destek sağlamaya devam etmektedir. Oyun için yeni bir yama olan 1.1.536 sürümü yayınlandı ve birçok hatayı düzeltti.

“Mornstead’ın iyileştirilmesi üzerinde çalışırken, sadık maceranız sırasında karşılaşabileceğiniz bazı hataları ve sorunları gidermeye odaklandık. Terkedilmiş Bataklıklar ve Alt Kalrata’dan Bramis Kalesi’nin kapılarına kadar, yolunuzdaki engelleri izledik ve yok ettik,” diyor Hexworks.

Yeni güncellemenin ışığında dökülen bazı alanlar, çoklu oyuncu modu, patronlar ve ilerlemeyi engelleyen unsurlardır. İlerleme engelleyicileri hakkında, güncelleme notlarına yapılan tüm atıflar arasında sadece bir detay bulunmaktadır: “Oyuncuların Bramis Kalesi’ndeki kapıyı açmasına engel olan engel düzeltildi.“. Oyuncular, özellikle bu düzeltmeden memnun oldular çünkü güncellemeden önce bu belirli alanı ilerleyemediler.

İşte Soulslike’a uygulanan bazı kullanıcı arayüzü değişikliklerinin özeti:

  • Can yenileme runlarıyla donatılmış kalkan kullanırken sağlık yenileme simgesinin görüntülenmediği hatası düzeltildi.
  • Karakter editöründe rastgele seçim işlevinin doğru şekilde çalışmamasına neden olan sorun giderildi.
  • Ayar seçimlerini değiştirme ve iptal etme menülerindeki gezinmeyi geliştirildi. Bu yeni değişiklik, sekmeler arasında geçiş yaparken veya menüden çıkarken kullanıcı arayüzü ipucunun tekrar görünmesini önleyecektir.

Yama notlarının tamamı buradan erişilebilir.