Lucy 2 Senaryosu Tamamlandı

Lucy 2 Senaryosu Tamamlandı

Lucy

Lucy

Geçen Çarşamba EuropaCorp, Variety aracılığıyla, şirketin son mali yılda kaydedilen 135 milyon $ tutarındaki zararlar nedeniyle filmin gecikeceğini bildirdi. Şirketin son projesi Valerian and the City of a Thousand Planets, dünya çapında 223 milyon dolar hasılat elde etti (40 milyon dolar yerli ve 182.7 milyon dolar uluslararası). Ama bununla birlikte sorun filmin 177,2 milyon dolarlık büyük bütçesiydi. 

Şirket; Taken, Lucy, The Professional ve The Five Element‘in çizgilerinde aksiyon gerilim filmleri ve bilim kurgu filmleri yapmaya odaklanmaya devam edecek ancak daha azını üretecekler ve EuropaCorp’dan Luc Besson şimdi her birinin üzerinde daha fazla özen gösterecek. Projeler film başına yaklaşık 25-35 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olacak. 

Bu projelerden biri, Scarlett Johansson‘un oynadığı, EuropaCorp’dan Luc Besson’un senaryoyu daha önce yazmış olduğunu söylediği Lucy’nin devamı. 2014 yılı için 40 milyon dolarlık bir bütçe ayrıldı ve dünya genelinde 463.4 milyon dolar kazandı (yerel olarak 126.7 milyon dolar, uluslararası ise 336.7 milyon dolar). Besson tarafından yazılan ve yönetilen Lucy, insan mantığının ötesine geçerek acımasız bir savaşçıya dönüşen karanlık bir anlaşmada yanlışlıkla yakalanan bir kadının (Johansson) üzerine kurgulanan aksiyon-gerilim filmidir. Filmde ayrıca Akademi Ödüllü Morgan Freeman da yer almaktaydı.  Lucy 2 filmini heyecanla bekliyoruz. 

Lucy 2

Lucy 2