Luter-shooter Gray Zone Savaşları Nisan ayının sonunda Steam’de erken erişime açılacak.

Luter-shooter Gray Zone Savaşları Nisan ayının sonunda Steam’de erken erişime açılacak.

Çek bağımsız oyun stüdyosu MADFINGER Games, Gray Zone Warfare’ın Steam’deki erken erişim tarihini açıkladı. 30 Nisan 2024 tarihinde Grey Zone Warfare, şu anda Steam’in küresel dilek listesinde 7. sırada yer alıyor ve gizemli bir felaketin yaşandığı Lamang Adası’ndaki özel askeri şirketler ve taktik harekatlar üzerine odaklanan heyecan verici dünyasını keşfetmek için dünya çapında erişime açılacak.

Özel kuvvetler eski bir savaşçısı olarak, adada kendi amaçlarını takip eden üç PMC (Private Military Company) fraksiyonundan birini seçin. 48 oyuncuyu, 1000 yapay zekayı ve tek başınıza veya 4 oyunculu ekiple tamamlayabileceğiniz 150 farklı görevi barındıran 42 km²’lik açık dünyaya giriş yapın. Diğer oyunculara karşı PvPvE modunda acımasız bir savaş deneyin veya PvE modunda düşman birliklerine karşı strateji geliştirin. Tüm bunlar, her karenin önemli olduğu ve her hareketin anlam taşıdığı heyecan verici bir atmosfer ve Asya banliyö mimarisi arasında sizi bekliyor.

“Gray Zone Warfare’ın geliştirilmesi, MADFINGER Games tarihinde en iyi dönemi temsil ediyor, çünkü gerçekçiliğe dayalı modern bir taktik askeri oyun yaratma konusunda net bir vizyonumuz var. Ben ve ekibim, benzersiz, dikkatle düşünülmüş bir oyun oluşturmayı başardığımız için çok mutluyuz ve bunu oyunculara teslim etmeye hazırız. Aynı zamanda, oyunun öngörü versiyonunu oynama imkanı bulan içerik oluşturucularının tepkisinden de çok etkilendik,” diyor yaratıcı direktör Marek Rabas.