Mad Catz, New York Menkul Kıymetler Borsasından silinme riskini taşıyor

Mad Catz, New York Menkul Kıymetler Borsasından silinme riskini taşıyor

Mad Catz, bugün yaptığı açıklamada, “Şirketin şu anki düşük satış fiyatı nedeniyle, Mad Catz, yatırımcılara gönderdiği bir mektupta, Polygon’un yaptığı bir açıklamada,” şirketin Önümüzdeki altı ay içinde hisse fiyatında NYSE’de devam eden listesinde şirketin hisse konsolidasyonunu etkilemesi veya devam eden bir iyileşmenin gösterilmesi şart koşuluyor. . “

Şirketin sorunlarının kökü Harmonix ile birlikte Rock Band 4’ü ortak yayınlama kararı için 11 milyon dolarlık bir bahis kaybına benziyor. İmzaladıktan sonra Mad Catz, alacaklılarından birinin kazanç şartlarını yerine getiremedi ve şirketin çeşitli yöneticileri attı ve işgücünün yüzde 37’sini işten çıkarmasıyla sonuçlandı. Harmonix, Mad Catz’ı soğukta bırakarak PDP’ye geçti.

Mad Catz’ın açıklaması, mevcut hisse sayısını azaltmak için “ters hisse ayrımı” gerçekleştirme niyetiyle sonuçlandı. Mad Catz Interactive, Inc şu anda hisse başına 0.15 işlem görüyor.

Yani anlayacağınız Mad Catz işleri düzelmezse önce New York borsasından çekilmek zorunda kalıp yakın bir zamanda da iflasını bildirmek zorunda kalacak.