Mads Mikkelsen, “Hannibal” dizisinin muhtemel dönüşüne işaret etti

Mads Mikkelsen, “Hannibal” dizisinin muhtemel dönüşüne işaret etti

Dedektif gerilim sevenler için harika haber: “Hannibal” dizisinin yıldızı Mads Mikkelsen’a göre dizi yeniden canlandırılabilir.

Mikkelsen’a, sevilen dizinin yaratıcısı Bryan Fuller ile diziyi yeniden canlandırma konusunda düşüncelerinin olup olmadığı soruldu. Mikkelsen şöyle cevap verdi:

Yıldız oyuncu ve Bryan’ın yanı sıra tüm oyuncu kadrosunun geri dönmek istediğini gizlememiz gereken bir sır değil. Er ya da geç olacak, çünkü gençleşmiyoruz, değil mi?.

Ayrıca, Mikkelsen, zamanın geçmesini de hesaba katarak hikayenin nasıl ilerleyeceğini ve ardından “Ona bir ev bulmakla ilgili” olduğunu belirtti.

İlk olarak “Hannibal” dizisi 2013 yılında NBC kanalında yayınlandı ve aynı yazar olan Thomas Harris’in “Red Dragon” romanına dayanılarak uyarlandı, aynı yazar “Sustuklarım” serisinin ilham kaynağı olan romandır. Ayrıca, Gillian Anderson, Laurence Fishburn ve Catherine Isabelle’nin de rol aldığı dizi üç sezon sürdü ve 2015 yılında iptal edildi.

Peki olası bir canlandırma ne getirecek? Mikkelsen’a sonraki röportajda hikayenin nereye gideceği sorulduğunda, oyuncu temkinli bir şekilde şöyle cevap verdi:

Bryan’ın birkaç fikri var. Yani eğer başlarsak hiçbir şey açıklayamam.