Mafia: Definitive Edition'ın Çıkış Tarihi Ertelendi

Mafia: Definitive Edition'ın Çıkış Tarihi Ertelendi

 Hangar 13 tarafından geliştirilen Mafia serisine ek olarak gelecek olan Mafia: Definitive Edition normalde 28 Ağustos 2020 tarihinde çıkması bekleniliyordu. Geliştirici ekip tarafından oyunun çıkış tarihi ertelenerek 25 Eylül olarak belirlendi. 

 2K Games tarafından 28 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanması beklenen Mafia: Definitive Edition, 28 Ağustos'a ertelendi. İlk olarak 2020'nin Mayıs ayında duyurulan ve çoğu oyunseverin yakından tanıdığı Mafia serisinin bir parçası olarak karşımıza çıkacak. 

 Yapılan açıklamalarda oyunun normalde 28 Ağustos'ta çıkması beklenirken COVID-19 pandemisi nedeniyle ertelendiği belirtildi. Serinin diğer oyunlarında olan hataların bu oyunda olması isteyeceğimiz son şey olur denmeside oyundaki beklentiyi bir hayli arttırdı. Geliştirici şirketin asıl amacı orijinal Mafia'yı yeniden oyun hayatına taşıyacakları olacak. Ayrıca merakla bekleyen oyunseverlere de sabırlarından dolayı teşekkür eden geliştirici şirket Mafia: Definitive Edition’ın bir oynanış videosunu 22 Temmuz'da paylaşılacağını açıkladı.