Manor Lords, Erken Erişimde Bulunabileceği Tarihi Strateji Oyunu Haline Geldi

Manor Lords, Erken Erişimde Bulunabileceği Tarihi Strateji Oyunu Haline Geldi

Bu strateji, ortaçağ atmosferine dalmanıza ve kendi topraklarını yöneten gerçek bir lord gibi hissetmenize olanak tanır.

Küçük bir köyden başlayarak, onu canlı ve canlı bir şehir haline getirmeniz gerekecek. Yeni binalar inşa etmekle kalmayacak, aynı zamanda verimli bir üretim sağlayarak vatandaşlarınıza gerekli her şeyi temin etmeniz gerekecek. Kaynaklar başlangıçta sınırlı olacak, bu yüzden onları tasarruflu bir şekilde yönlendirme konusunda hazırlıklı olun. Ancak topraklarınız genişledikçe, yeni toprakları keşfederek doğal zenginliklerini ortaya çıkarabilme olanağınız olacak.

Oyun sürecini mümkün olduğunca gerçekçi hale getirmek için geliştiriciler, XIV. yüzyılın sonlarında Fransız şehirlerinin mimarisini ve yaşam biçimini titizlikle incelediler. İnşaat stratejisi türünde her detayın tarihsel doğruluğunun ileri seviyede incelendiği bir oyun olarak, Avrupa’nın ortaçağına aşina kalıpları unutun – burada bu dönemin gerçek atmosferine dalış bekliyor olacak.

Binaları inşa etme konusunda sıkı sınırlamalarla sınırlandırılmazsınız – onları nasıl yerleştireceğinize siz karar verin. Manzaranın, ticaret yollarının yakınlığının ve diğer önemli faktörlerin farkında olmaya çalışın. Merkezi meydanın yanı sıra, yerleşimi genişleterek konut alanları, zanaat atölyeleri, depolar ve diğer yapıları inşa ederek, yerleşimi genişleteceksiniz.

Oyun, basit giysilerden ve yiyeceklerden lüks eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bunların hepsini üretebilmek için, hammaddelerin taşınması, manifactoriesde işlenmesi ve hazır ürünlerin satışının yapılmasını gerektiren tam zincirler gerekli olacaktır. Gelişim stratejisini düşünerek karar verirken, şehir sakinlerinin refahı mı yoksa askeri güçler mi daha önemli olduğuna karar vermelisiniz. Doğru denge, topraklarınızın refahını belirleyecektir.