Manor Lords’ta Yürüyüşler ve Yüzlerce Birimle Büyük Savaşlar: Yeni Oyun Deneyimi

Manor Lords’ta Yürüyüşler ve Yüzlerce Birimle Büyük Savaşlar: Yeni Oyun Deneyimi

Manor Lords’in, Gzhegoj Stychen’in kendi başına geliştirdiği umut verici stratejisine çıkışına, iki haftadan az bir süre kaldı. Oyunun çıkışını daha keyifli hale getirmek için çeşitli YouTube kanallarında yayınlanan yeni ve detaylı oynanış videolarını izleyerek beklentiyi arttırabilirsiniz.

Videolar, oyunun ne sunacağı hakkında çok iyi bir fikir veriyor. Toplamda, videolar köy inşasından başlayarak yüzlerce birimle yapılan büyük savaşlara kadar uzun saatlerlik oynanışı gösteriyor. Tüm videoları izleme fırsatınız yoksa, ilk videolara odaklanmanız önerilir. TmarTn2’nin yayınladığı ilk video, oyun dünyasında hükümdar olarak dolaşma modundan nadiren gösterilen parçalar içeriyor. Ayrıca Antik’in Rusça videoları da mevcut.

Manor Lords şu anda sadece PC için piyasaya sürülecek. Erken erişim çıkış tarihi bu yılın 26 Nisan’ı olarak planlandı. Oyunun çıkışından itibaren PC Game Pass aboneliği aracılığıyla da erişilebilecek. Gelecek planlar arasında Xbox Series X ve S konsollarına port yapımı da var.

Videolarda oyun etkileyici görünüyor ve bu yılın en çarpıcı PC lansmanlarından biri olacağına dair pek çok işaret var. Bu durumu en iyi açıklayan şey, Manor Lord’un Steam’de şu anda en çok beklenen oyun olmasıdır. Ocak ayında, servisin iki milyon kullanıcısı oyunu dilek listesine ekledi. Bu, tek başına bir geliştiricinin, Hades II, Black Myth: Wukong, Hollow Knight: Silksong veya 11 bit studios’un Frostpunk 2 gibi devlerini geride bırakmayı başardığı inanılmaz bir başarıdır.

Bu nedenle Manor Lords’a büyük umutlar bağlanmış durumda. Geliştiricilerin bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını, 11 gün içinde öğreneceğiz.