Mario Tennis Aces Bu Hafta Yeni Ücretsiz DLC Karakteri Ekliyor

Mario Tennis Aces Bu Hafta Yeni Ücretsiz DLC Karakteri Ekliyor

Mario Tennis Aces Ücretsiz DLC Karakteri

Mario Tennis Aces Ücretsiz DLC Karakteri

Super Smash Bros. Ultimate bu hafta büyük bir güncelleme alan tek Switch oyunu değil. Nintendo, Mario Tennis Aces için yeni bir yama hazırlıyor. Güncellemenin 31 Ocak’ta gerçekleşmesi planlanıyor ve bir dizi denge ayarlaması yapacak, başka bir Co-Op Mücadelesi başlatacak ve oynanabilir yeni bir karakter ekleyecektir: Boom Boom.

1 Şubat tarihinden itibaren oyuncular, oyunun Online Tournament modunda yarışarak klasik Super Mario Bros. 3 orta patronunun kilidini açabilecekler; herkes ise 1 Mart’tan sonra otomatik olarak kilidini açacak. Boom Boom’a fragmanda hareket halindeyken bakabilirsiniz.

Boom Boom’a ek olarak Nintendo, 2 Mart’a kadar Boo Hunt Co-Op Mücadelesini geri getiriyor ve oyunculara Boo’ya özel alternatif kostümlerin kilidini açmak için başka bir fırsat sunuyor. Bu özel zorluk Swing Mode’u kullanır ve zaman sınırı içinde Boos’ta topa vuran oyuncuların çevrimiçi olmalarını sağlar.

Bunun ötesinde, Nintendo çevrimiçi ve LAN oynamak için bir Hosted Match modu ekliyor. AI da geliştiriliyor ve birkaç karakter denge ayarı alıyor. Tam yama notlarında değişiklikleri okuyabilirsiniz.

Mario Tennis Aces’e, oyunun başlamasından bu yana Shy Guy, Diddy Kong, Petey Piranha ve en son olarak Ocak ayının başında gelen Luma dahil olmak üzere bir dizi yeni karakter eklendi. Oyunun bir sonraki ücretsiz karakteri Pauline olacak ve Mart ayında gelecek.