Mario+Rabbids: Kingdom Battle Karakterleri

Mario+Rabbids: Kingdom Battle Karakterleri

Mario Rabbids Kingdom Battle Oyunun Karakterleri (Yoshi Hariç)

Mario Rabbids Kingdom Battle Oyunun Karakterleri (Yoshi Hariç)

Oyunda yer alan sekiz oynanabilir karakterden yedisine bir bakalım (Yoshi hariç/kilitli). Oyunun ayrıca ilginç bios ve yetenekleri de var. 

Mario + Rabbids: Kingdom Battle‘da bir grup iğrenç düşman Rabbid ile yüzleşmek için üç karakterden oluşan bir takım seçiyorsunuz. Bu arada yerel co-op modunda, bir arkadaşınızla takım kuruyor ve her biri bir takımla iki kişiyi kontrol edebiliyor. Oyun biraz zor gibi görünse de oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. 

İşte Mario+Rabbids: Kingdom Battle Karakterleri

Mario

Mario

Mario, tabii ki, Kingdom Battle’ın ana karakteridir. Oyun içi, güçlü bir saldırgandır ve sıklıkla mevcut en güçlü tabancalara sahiptir. 

Rabbid Peach

Rabbid Peach

Rabbid Peach, biraz garip görünmesi bir yana, harika bir iyileştirici karakter. Kötü Rabbidler size vurduğunda sizi kurtarması için onu mutlaka isteyeceksiniz. 

Rabbid Luigi

Rabbid Luigi

Rabbid Luigi savunma konusunda çok iyi bir performans sergiliyor ve hem kendi hem de takım arkadaşlarının defansif istatistiklerini bir tutam içinde yükseltebiliyor.

Luigi

Luigi

Luigi tabii ki grubun keskin nişancısıdır. Uzun mesafeli silahları ve uzun mesafelerde yolculuk yeteneği, onu mükemmel bir nişancı yapıyor. Onun korkak olduğu gerçeğinden bahsetmiyorum bile… 

Rabbid Mario

Rabbid Mario

Rabbid Mario, sadece Mantar Krallığı tesisatçı kuzeni gibi sevilmek istiyor. O çok yönlü güçlü bir dövüşçüdür, hayatınızla güvenebileceğiniz bir rabbid. 

Peach

 Peach

Peach başka bir uzman şifacıdır. Ama bu sizi altatmasın; Kendi başına ağır bir yumruk patlayabilir. Ateşli tüfeği neredeyse rakibini uçurabilir ve belki Mario’nun kaşlarını da yakabilir. 

Rabbid Yoshi

Rabbid Yoshi

Rabbid Yoshi, başka mükemmel menzil savaşçısıdır. Ama onun yakın dövüş becerileri de onu çok zorlu bir rakip yapar.