Mark Hamill (Joker) ve Kevin Conroy (Batman) “Adalet Ligi: Sonsuzluk Krizi”de yeniden bir araya gelecekler

Mark Hamill (Joker) ve Kevin Conroy (Batman) “Adalet Ligi: Sonsuzluk Krizi”de yeniden bir araya gelecekler

Suicide Squad’ın Kevin Conroy’un Batman rolünde yer almayacağını zaten duyurmuştuk. Oyuncu ölmeden önce “Justice League: Crisis on Infinite Earths 3” adlı animasyon filminde çalışmıştı. Şimdi ise produksiyona yakın bir kaynaktan aldığımız bilgiye göre, Mark Hamill’in de bu filme katılacağını ve iki efsanevi oyuncunun son buluşmasının gerçekleşeceğini öğrendik.

Warner Bros. Home Entertainment yetkilileri, “Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part 3” hakkında henüz yorum yapamayacaklarını belirttiler. Hamill’in temsilcisi ise yorum talebine cevap vermedi.

Hamill ve Conroy’un bir arada çalışacak olması hayranları sevindirmelidir, çünkü sevdikleri oyuncuların bir kez daha bir araya gelmesi demektir. Daha önce San Francisco’daki Fan EXPO’da konuşurken Hamill, Joker’in seslendirmesini Conroy olmadan yapmayacağını belirtmişti: “Batman olmadan suçlular için şaka yapacak bir sebep yok”, demişti o zamanlar.

Conroy ve Hamill, Batman ve Joker’i seslendirmeye 1992 yılında başladılar, “Batman: The Animated Series” çizgi dizisi yayınlanmaya başladığından beri uzun yıllar boyunca rollerini defalarca tekrarladılar.

Conroy, 66 yaşında, 2022 yılında hayata veda etti. Ayrıca başarısız süper kahraman oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League’de de yer aldı.

“Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part 3″ün çıkış tarihi henüz bilinmiyor, ancak film serisini tamamlayacağını biliyoruz. Bu seri, 2020 yapımı “Superman: Man of Tomorrow” filmiyle başlayan Tomorrowverse serisini tamamlayacak.