Mark Ruffalo, Hulk’un yeni solo filmi hakkındaki hayranların hayallerini paramparça etti.

Mark Ruffalo, Hulk’un yeni solo filmi hakkındaki hayranların hayallerini paramparça etti.

Marvel Sinematik Evreninde Hulk’ın rolünü üstlenen Mark Ruffalo, bir röportajda, gelecekte kendi solo Hulk filmi alıp almayacağını açıkladı.

Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nde yaptığı konuşmada Ruffalo, Marvel Stüdyolarının Hulk’ı MCU filmlerinde nasıl bir karakter olarak geliştirdiğiyle ilgili konuştu. Maalesef Bruce Banner’ın bir filmde gösterilmesini umanlar hayal kırıklığına uğrayacak gibi görünüyor, çünkü Ruffalo şunları söyledi:

Evet, öyle işte… Kevin [Feige] sordu: “Ne yapmak istersin?” Sonra “Eğer Hulk için solo bir film yapılsaydı ne yapardın?” dedi. Ben de, “Eh, onu öfkeli bir manyaktan tam bir karaktere dönüştürmek isterdim” dedim. O da, “Tamam. Bunun için dört filmde yapacağız. Ama sen solo bir film alamayacaksın… Umutlarını bozmak istemem ama bunun gerçekleşmesi imkansız. Peki, dört filmde bunu nasıl buluyorsun?” diyerek cevapladı. Bu konuda uzun uzadıya konuşabilirim ama bana bu konuda konuşmamam söylendi.

Son solo Hulk filmi olan “Incredible Hulk” 2008’de gösterime girdi ve “Iron Man” filminin ardından MCU’daki ikinci film oldu. Bruce Banner’ın rolünü o zaman Edward Norton üstlendi. Film başarı elde edemedi.