Marvel’s Iron Man VR Seti Ön Satışa Açıldı

Marvel’s Iron Man VR Seti Ön Satışa Açıldı

 Marvel'ın en sevilen kahramanlarından Iron Man'in VR destekli oyunu Marvel’s Iron Man VR, PlayStation tarafından ön satışa çıktı. Şimdilik ön satışta olan VR oyunu 3 Haziran tarihinde oyunseverlerle buluşacak. 

 Geliştiriciliğini Camouflaj'ın üstlendiği ABD merkezli şirket, PlayStation 4'ün PlayStation VR kulaklığı için Sony interactive Entertainment ile iş birliği yaparak VR destekli bir oyun geliştirdi. PlayStation oyunu şimdilik ön satışa sundu. Oyun tam olarak 3 Temmuz 2020 tarihinde piyasaya çıkacak. 

 Temmuz ayında çıkacak olan bu set diğer VR setleriyle aynı fiyatta olması oyunseverleri mutlu edicek gibi gözüküyor. Bahsettiğimiz bu setin içerisinde öncelikle bir PSVR gözlüğü ve Marvel’s Iron Man VR’ın kopyasının olduğu minimalist bir oyun diski diğer ürünler ise bir adet kamera ve iki adet Move kontrol cihazı olacak. 

 Eğer sizde bahsettiğimiz PSVR oyunu olan Marvel’s Iron Man VR'ın setini alıp Tony Stark'ın yarattığı en sevilen Marvel kahramanlarından Iron Man olmak istiyorsanız güncel kur üzerinden 2.357 TL gibi bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekecek.