Marvel’s Spider-Man 2 ile ilgili yeni sızıntı, oyundan çıkarılan simbiyont patronlarını ortaya çıkardı (spoilerlar).

Marvel’s Spider-Man 2 ile ilgili yeni sızıntı, oyundan çıkarılan simbiyont patronlarını ortaya çıkardı (spoilerlar).

Insomniac Games sızıntıları stüdyonun oyunları hakkında yeni bilgiler getirmeye devam ediyor. Bu sefer Marvel’s Spider-Man 2’den çıkarılan içerik hakkında ayrıntılar öğrendik gibi görünüyor.
Spider-Man 2’ye, Venom ile birlikte Scream simbiyotunu da görebilecekmişiz. Ancak başlangıçta simbiyotların daha belirgin olması ve oyunun Life Foundation grubunun tamamen görünmesi planlanmış gibi görünüyor. Sızdırılan görüntülerde Agony, Fade, Riot ve Lasher’ın simbiyot varlığını görebiliyoruz. Onlar muhtemelen oyunun patronları olacaktı, çünkü erken aşamalarda Riot’la savaşın bile bir görüntüsü var.
Belgeler ayrıca Venom’un hikayesinin başında ortaya çıkması gerektiğini ve Venom: Separation Anxiety hikayesinin adaptasyonunu alacağımızı söylüyor, burada Venom taşıyıcısının simbiyotundan ayrılıp Scream, Agony, Fade, Riot ve Lasher’ın kontrolüne girmesiyle ilgili bir hikaye var.
Sonuç olarak, bu hikaye tamamen çıkarıldı ve sadece Scream final oyunda göründü. Ancak şehre dağılmış birçok simbiyot, beşlinin renklerini taşıyor, bu da önceki versiyonun bir kalıntısı olabilir.
Venom’un solo oyunuyla ilgili bilgiler sızdırıldığına göre, bu materyale bir şekilde geri dönüş görebiliriz, kim bilir.