Insomniac Games ve Nixxes, Marvel’s Spider-Man 2’nin PC sürümü için 7. güncellemeyi (sürüm 1.401.1.0) yayınladı. Bu güncelleme, oyuncu geri bildirimlerine dayanarak çeşitli hata düzeltmeleri, optimizasyonlar ve istikrar iyileştirmeleri içeriyor. Geliştiriciler, iç mekanlarda ışın izleme ile ilgili hataları, HBAO+ veya XeGTAO seçildiğinde gölgelerin titremesine neden olan bir hatayı ve daha fazlasını düzelttiler.
Sürüm Notları (1.401.1.0):
– Işın izleme iç mekanlarda etkinleştirildiğinde iç nesnelerin pikselleşmiş görünmesine neden olan hata düzeltildi.
– Işın izleme iç mekanlarda etkinleştirildiğinde iç mekan bitkilerinin aşırı parlak görünmesine neden olan hata düzeltildi.
– Çevresel gölgelendirme HBAO+ veya XeGTAO’ya ayarlandığında gölgelerin titremesine neden olan hata düzeltildi.
– Oyun uygulaması küçültülürken meydana gelebilecek çökme hatası düzeltildi.
– Üst Batı Bölgesi’ndeki Fotoğraf Fırsatı yakınında aktif suçların, oyuncu hedef konuma vardığında bazen kaybolmasına neden olan hata düzeltildi.
– Pencere modu tam ekrandan özel tam ekran moduna değiştirildiğinde görüntüleme ayarlarının kaydedilmemesine neden olan hata düzeltildi.
– [Alt] + [Tab]’a basıldığında özel tam ekran modunun tam ekran moda geri dönmemesi sağlandı.
– MJ’nin yem yeteneği artık [E] tuşuna bağlı değil, [ESDF] hareketine izin veriliyor.
– “Savunma: Web Patlaması” yeteneğinin belirli koşullar altında çalışmamasına neden olan hata düzeltildi.
– Xbox 360 kontrolör düzeninin, kamera girişinin yanlış pozisyonda gösterilmesine neden olan hata düzeltildi.
– Görüş alanı ayarının mini oyunların kullanıcı arayüzünü etkilememesi sağlandı.
– Birkaç kullanıcı arayüzü hatası düzeltildi.
– Çeşitli performans optimizasyonları yapıldı.
– İstikrar iyileştirmeleri gerçekleştirildi.