Marvel’s Spider-Man 2’nin Geliştiricileri “Yeni Oyun +” Modu üzerinde hala çalışıyor.

Marvel’s Spider-Man 2’nin Geliştiricileri “Yeni Oyun +” Modu üzerinde hala çalışıyor.

Süper kahraman eylem oyunu Marvel’s Spider-Man 2 geçen yılın ekim ayında PlayStation 5 kullanıcılarını memnun etti. Oyun, piyasaya çıktıktan sonraki ilk birkaç haftada oyunculardan büyük beğeni topladı ve milyonlarca satış yapıldı. Birçok kullanıcı Örümcek Adam’ın maceralarının devamını getiren ikinci oyunu uzun bir süre önce bitirdi, ancak çoğu oyuncu hala oyun için yeni içerik bekliyor. Özellikle “Yeni Oyun+” moduyla ilgileniyorlar ve Insomniac Games’den geliştiricilerin bu modu ne zaman beklemeleri gerektiğini açıkladı.

Son geliştirici günlüğünde Insomniac Games stüdyosu, Marvel’s Spider-Man 2 için yamalar üzerinde çalışmaya devam ettiklerini duyurdu. Şu anda ekip, oyuna birkaç hoş yenilik getirecek bir güncelleme üzerinde çalışıyor, ayrıca oyun süreci için düzeltmeler yapılıyor. Bu güncelleme ayrıca, kostüm geliştirmeleri ve yeteneklerin kaydedilmiş ilerlemesiyle oyunu tekrar oynama olanağı sağlayacak olan “Yeni Oyun+” ekleyecek.

Insomniac Games’de belirtildiği gibi, güncellemenin çıkış tarihlerini açıklamaya hazır olmadıklarını belirttiler. Güncelleme üzerinde hala çalışılıyor. Geliştiriciler, “Yeni Oyun+” ın doğru dengeye sahip olduğundan emin olmak istiyorlar, bu yüzden oyun içindeki dahil edilmesi tamamen hazır olduğunda duyurulacak. İyimser tahminlere göre, bu birkaç hafta içinde gerçekleşebilir.